Tisdags morgon

2010-03-30 @ 08:14:22

...och solen skiner utanför köksfönstret.
MEN, seperationsångesten är redan igång. Alltid lika jobbigt att lämna Amanda ifrån sig när man haft henne så länge. Varit hos mig nu en vecka och i mon kommer pappa för att hämta henne. Så idag blir det en MASSA mamma-dotter bus så jag klarar mogondagen ifrån henne.

Igår var det inge vidare väder men vi var ute nästan hela dagen i alla fall. Begav oss bort till BabyCafé Kirseberg ihop med Eva & Neo. Barnen busade runt medans vi mammor drack kaffe och pratade strunt. Blev en hel del prat om märkeskläder på barn. Vad tycker ni om de? Hur mycket får ett plagg kosta för barn egentligen? Hur viktigt är de där märket för er dotter/son på ynka 1år?

Efter den trevliga lekstunden och fikan så gick vi ner på stan. Eva var på jakt efter väska till sig själv och "dregglisar" åt Neo. Men hem kom hon istället med kläder till sig själv ;o) Bra jobbat tjejen! Måste tänka på dig själv också (tyvärr inga bilder från gårdagen)

Idag så skiner som sagt va solen och hoppas på lite varmare väder än gårdagen.

Vad ska ni hitta på idag? Finns det något lekland från 1åringar i Malmö?
Kommentarer
♥ w - ung tvåbarnsmamma säger:

jag tycker inte att märkes kläder är viktigt, så länge kläderna är fina så spelar det ingen roll vad det är för märke, det där är bara överskattat tycker jag. folk köper dyra märkes kläder till sina ungar för flera tusen, men barn växer så otroligt !hihi nej det är inte långt kvar. någon dag tittar hon ut. :) kramis.

2010-03-30 @ 09:07:32
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
♥ therese säger:

Vi har varit på många lekland.. Finns baby hörna på Andys.. Annars är Wizz på entre oxå helt okej..

Har du testat barnens hus? Tror det heter så.. Är en öppen förskola för barn från 1 år... Kanon bra. Ligger vid möllan. Jag var skeptisk men den är faktist hur bra som helst!

2010-03-30 @ 09:25:34
URL: http://isabellnicole.blogg.se/
♥ Malin - Mamma till Alice & Lowe säger:

Jag tycker inte märket är viktigt utan kvalitén. Betalar man lite mera så får man oftast bra kläder som håller länge :) För mig är det viktigt med kläder, men inte märket :)

2010-03-30 @ 09:29:06
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
♥ Malin - Mamma till Alice & Lowe säger:

Ja, såna märken kanske är lite väl! Jag trodde du menade tex Nova Star, Meandi, osv osv :) Du vet dom vanliga märkena som finns till barn :)

2010-03-30 @ 09:47:29
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
♥ Pernilla - Mamma till Theo säger:

Va kul:)

Känner igen din blogg oxå:)

Sååå söt er dotter är!:D

2010-03-30 @ 19:00:56
URL: http://mammastheo.blogg.se/
♥ Eva med Neo säger:

hahhaa... Ja kläöder är bra o tröjorna är super sköna ;)

2010-03-30 @ 22:24:21
URL: http://underbaraneo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0