Beslut från Försäkringskassan

2009-03-16 @ 11:31:24

Fick precis ett väldigt trevligt samtal från Försäkringskassan. Det var en dam som just nu satt med mina papper i handen och skulle besluta om den sjukpenning grundade inkomsten. Hon drog upp alla papper jag skickat in och vilka inkomster vardera arbetsgivare skrivit upp. Berättade den slutliga årsinkomsten och frågade om det var vad jag hade räknat med? Den inkomst hon nämde för mig lät tom trevligare än vad jag trott så jag blev super nöjd. Kommer vekligen inte gå nöd på mig när jag blir "hemma fru" för ett tag :o)

Just nu är jag sååå lycklig och en stor sten föll när jag äntligen fick veta de slutliga. Underbart!! Nästan så man måste fira idag ;o)

♥35 dagar kvar♥

PS!Någon som vet hur man ändrar nedräkningen som jag har på sidan inför BF?Har ju fått nytt datum!


Kommentarer
♥ Johanna säger:

För att du går in på design, redigera kodmall, scrollar ner tills du ser ngt som liknar detta: object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers... med mera. Där i det avsnittet ska du iaf se bf-datum, på två ställen, och där kan du ändra och skriva in det nya.. Sen ska det vara löst :)

2009-03-16 @ 12:26:27
URL: http://johannaanderberg.blogg.se/
♥ Johanna säger:

Förresten, gud vad skönt för dig att få ett sånt glädjande besked ifrån försäkringskassan, annars brukar de ju inte vara så rolig att ha att göra med, hehe!

2009-03-16 @ 12:28:01
URL: http://johannaanderberg.blogg.se/
♥ Maria säger:

Det är inte illa när FK kommer med positiva överraskningar :) Det är väl inget som folk blir bortskämda med till höger och vänster.



Har ingen aning om hur man ändrar de där dagarna i räknaren. Hur fick du ens dit den?? Jag ville också ha en men jag fattar ingenting av sånt där :)

2009-03-16 @ 12:33:41
URL: http://mimariatherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0