Sista natten på Smedmästarebyn

2009-01-29 @ 22:30:40

Jahaja, då var det snart dax för sista natten i Annestad och på Smedmästarebyn. Kan inte påstå att det känns speciellt ledsamt, utan det känns mer lättande. Äntligen kommer vi till ett lite större ställe med egen trädgård, nära till havet och lugnet. Ser fram emot morgondagen otroligt mycket.

Precis kommit hem från Skanör efter att ha varit ner för att möta upp köket som kom. Var en riktigt bussig chaufför som tom hjälpte till och bar in varorna. Var inte speciellt mycket men var ju en del tunga och bökiga saker. Nu är det på plats iaf och i morgon kan dom sätta fart och sätta ihop allt. Dock visade det sig att diskhon inte har kommit men den saken ska undersökas i morgon och tills vi fått den får vi ta vatten från toan nere. Vi ska nog överleva.

Morgondagen kommer starta redan vid 09.00. Då är det dax att få i sig lite frukost för att orka med hela dagen. Släpet ska hämtas 09.30 och sedan måste vi in på någon affär för att köpa städ saker. Det är ju självklart fullt med damm och skit på nya stället efter renoveringen. Men jag ska ta ett ryck på ovanvåningen i morgon så vi kan ställa in sängen och andra saker i sovrummet. Sen får vi stänga dörrn ordentligt så de inte kommer in mer damm och skit där.

Gick en liten rundvandring ikväll för att kolla badrummen, målningen och golven. Blir verkligen super duper fint. Men ska man ha något att klaga på så var det väl att spegelt på ovanvåningen sitter alldeles för högt upp i jämförelse med handfatet. Man får inte vara kortare än 165 om man ska se sig själv där. Är synd tycker jag och i morgon ska jag se om den går att flytta ner 5-10cm. Och jag ska ABSOLUT vara med innan dom sätter upp spegeln där nere. Badrummet där nere är trotts allt "the master bathroom" och där ska allt vara perfekt!!

Dags att krypa ner så man kan samla krafter till morgondagen...Troligen inget internet på plats förrän efter helgen men håll till godo ;)

Kommentarer
♥ Malin säger:

Tack för din omtanke. Det värmer.



Du får ta det lugnt i er flytt och hoppas ni kommer i ordning snabbt.

Sen kanske lite bilder kommer på ert nya fina hem??



kram

2009-01-29 @ 23:23:33
URL: http://malinannajosefine.blogg.se/
♥ Hille säger:

Roligt med flytt:-) Jag ska hålla er uppdaterade nu när det börjar synas så ni kan hänga med:-) Önskar bara tiden gick lite fortare så det blir sommar nångång. Hur stor är nya bostaden? Kram

2009-01-30 @ 06:40:01
URL: http://hilleihovet.blogg.se/
♥ Alexandra säger:

Ehh...du menar väl att ni tar vatten från vasken nere...inte från toan??;-) Hoppas ni får ordning på allt idag! Kram

2009-01-30 @ 12:32:32
URL: http://axelinaa.blogg.se/
♥ Anonym säger:

Ja den är himla gosig magen :D

2009-01-30 @ 15:04:20
♥ Mikaela säger:

Lycka till med flytten, glöm INTE bilder... Jag har lagt upp nya på hur det har blivit i våran. Börjar bli nöjd :D Ska dock ta snyggare bilder...

2009-01-30 @ 15:05:34
URL: http://m1kae1a.blogg.se/
♥ Amanda säger:

Vad spännande! Som jag längtar tills jag kan få flytta till något större. Inreda ett eget rum till lilleman osv. Men först måste vi få ordning på allt annat. :oP En sak i taget!

2009-01-30 @ 22:15:20
URL: http://creyla.blogg.se/
♥ Lina säger:

hahahaha... ja det är säkert en långe-man som satt dit spegeln :-)



Ååå va mysigt ni får det.. väntar med spänning på bidlerna :-)



kramkram

2009-02-03 @ 08:23:08
URL: http://endellina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0