Amanda kan stå själv...

2009-12-05 @ 14:42:30

Eller nästan iaf....
 Hon ställde sig upp själv precis. Hon har kämpat och kämpat varje dag/kväll för att hon vill försöka ställa sig upp vid vardagsrumsbordet, men inte kommit högre än till att stå på knäna, men idag så chockade hon mig och stod på fötterna ordentligt vid bordet. Själv blev hon överlycklig och nu vill hon försöka ställa sig vid ALLT. Så att jag och J köper henne en "lära-gå-vagn" i julklapp sitter nog fin fint....

Annars idag så är det VÄÄLDIGT snorigt. Amandas förkylning har blivit värre. Så idag blir det en fortsatt dag inomhus. Ska baka ihop med Sara och sen inget mer planerat.

Hittar ni på denna helg?


Kommentarer
♥ Minette o Eliaz säger:

Gud, vad kul att hon kan stå själv. Duktig hon är=)



Jag har också en förkyld bebis här hemma. Natten har inte varit rolig. Så synd om dem. Man kan inte göra mycket. Önskar att man kunde lära dem snyta sig redan nu.. För oss blir det också en dag hemma. Tänkte göra lite julgodis=)



Hoppas ni får en trevlig dag.

2009-12-05 @ 15:14:03
URL: http://mammaoeliaz.blogg.se/
♥ Malin, Alice & Lowes mamma! säger:

Duktig tjej! :D

2009-12-05 @ 16:59:08
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
♥ Eva & Neo säger:

Vad kul att hon kan stå själv nu... Neo har kunnat stå själv med stöd ett tag så vi köpte en "Lära-gå-vagn" till honom, men han gillar den inte. =( Haha, han ser nästan lite rädd ut. Så ett tips, köp Brios gåvagn eller iaf en som man kan bromsa in hjulen på, hjälper rätt mkt så den inte går för fort fram för lilltjejen.

2009-12-05 @ 23:18:30
URL: http://underbaravitre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0