Uppe med tuppen

2009-05-14 @ 05:40:06

Lillan vaknade redan kl.04.oo i morse o ville ha mat. Jag ger mig inte så himla lätt så jag gav henne bröstet. Men efter att ha suttit 45min med henne och insett att hon nog inte får i sig det hon ska så bestämde jag mig för att gå ner och göra lite ersättning. Satte mig i soffan och gav henne 30ml, vips så var hon nöjd. Så nu ligger hon här i soffan med mig under filten och ser så himla nöjd ut. Ska nog gå upp till sängen igen för någon timmas sömn, 08.3o ringer klockan igen...

♥ kram ♥

Kommentarer
♥ Mikaela säger:

Oj vad tokigt med allt skrikande, tror Elias har skrikit TOTALT i 1 timma på 5,5 veckor. Så vi har en väldigt tyst liten plutt.



Är det för att hon är hungrig eller har ont? Vad duktig du är som försöker hålla lugnet. Jag är likadan, ingen idé att tappa greppet.

2009-05-14 @ 08:50:02
URL: http://m1kae1a.blogg.se/Elias
♥ Jennifer säger:

Tack! Och ännu ett grattis till dig och din prinsessa. Verkligen jätte söt!



Garderoben kommer från ikea och den är jätte fin, men tar så fruktansvärt stor plats men nu har vi ställt den i barnrummet och verkar platsa där ändå :)

Åh vilket spännande projekt med barnrummet. Blir det rosa inslag? :)



Kram!

2009-05-14 @ 09:43:43
URL: http://familjenjanssonostby.blogg.se/
♥ Amanda säger:

Vad jobbigt att det inte funkar som man vill alltid. Hoppas du och Amanda får en bra dag idag iaf!

Kram

2009-05-14 @ 09:50:23
URL: http://creyla.blogg.se/
♥ Maria säger:

Usch, det är så stressande när amningen krånglar på ett eller annat sätt.

Vi har små dueller på nätterna. Elliot är lite slarvig och slö när han ska äta på natten, så han har svårt att få ordentligt tag om bröstet. Han fuskar liksom, och då kommer det ju ingen mat. Detta gör ju att han blir skitsur och viftar med armar och ben som en galning.



Amma det du kan tycker jag, och så kompletterar du med ersättning. Så hade jag tänkt göra innan det lossnade för mig.



Kram ♥

2009-05-14 @ 10:57:39
URL: http://mimariatherese.blogg.se/
♥ Denise säger:

Vi köpte våra inbjudningskort på Gallerix. De har många fina. Tilde döptes i Arlövs kyrka.

2009-05-14 @ 12:41:15
URL: http://snisen.blogg.se/
♥ Helle säger:

Har läst dina inlägg och tror som dig att du kanske inte har mat så det räcker till lilla Amanda. Du skriver ju att du står i valet eller kvalet att ge 50/50 eller gå över till ersättning helt.



Jag kan ju bara berätta att för mig var det det bästa att gå över helt till ersättning då jag kände att det var det bästa både för mig och Liam. Jag kände att det tog för mycket tid och energi att först ge brösten, vilka inget av dem gav speciellt mycket och sen ge flaska till honom. Efter att jag började ge honom ersättning helt har han blivit världens nöjdaste unge. :-)



Det får mig att komma in på detta med att han sover i egen säng. Liam sover ofta "ute bland oss" tex i soffan eller i babysittern om dagarna, men på kvällen efter att vi gett honom mat och han slocknat, i famnen, lägger vi bara in honom i hans säng.



När han sen vaknar på natten och vill ha mat, ger vi han det, vaggar han lite och lägger tillbaka honom i hans säng. Då somnar han oftast om till nästa gång, till tidig morgon, då vi brukar lägga honom i vår säng där han somnar om igen och vi får sova lite extra.



Så vi är inte stenhårda på att han ska ligga i sin egen säng utan vi tar det lite hursom, vad som passar bäst just vid det tillfället. :-)



Kram!

2009-05-14 @ 13:19:19
URL: http://fjaaant.blogg.se/
♥ Linda säger:

Jag har en ny design vad tycker du om den?

2009-05-14 @ 13:46:57
URL: http://easytolove.blogg.se/
♥ Linda säger:

Jag har fått hjälp. Jag kan inget om datorer tantkim - två ögon på bloggen.

2009-05-14 @ 14:21:47
URL: http://easytolove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0