Tusen tack...

2009-03-06 @ 08:27:56

Världens bästaste svärföräldrar ;o) Världens bästaste Ammis o Kjelle.

Fick ett samtal härom kvällen från minkära svärmor/Amandas blivande farmor. Inte så ofta man ser hennes mobilnr dyka upp på skärmen så första tanken var att någonting hade hänt. Men allt var lugnt och det hon ville ha sagt var att hon läst här på bloggen om att vi kikar på bilbarnstol och att dom gärna ville ge oss/Amanda detta i present. Sååå glad jag blev, sista stora inköpet och sedan är allt fixat. Så snällt!!!

Men tyvärr blir det ingen BeSafe som vi kikade på och som Jimmies kollega kunde fixa billigt åt oss, verkar aldrig få fatt i säljaren. Vi vill inte dra ut på det mer eftersom man vet aldrig när lilltjejen behagar att titta ut, så idag ska jag ringa och beställa Acta Graco stolen istället!


Kommentarer
♥ Johanna säger:

Jo, titta på inlägget som kom efter :) Än så länge är det fullständig kaos där men efter helgen så ska det ha börjat ta mer form där hemma. Då ska jag sätta in lite fler bilder för då ser man mer hur det kommer att se ut där hemma! :) Jasså, ni renoverar också? Men ni bor i hus eller? Helrenoverar ni också? :) (Måste kolla runt lite o se om det finns bilder i din blogg! Nyfiken som man är och precis som du sa, för att få lite inspiration, hehe)

2009-03-06 @ 09:09:04
URL: http://johannaanderberg.blogg.se/
♥ Johanna säger:

Förresten, så snällt av dina svärföräldrar att bidra med en bilbarnstol! :) (och sött namn ni har valt!)

2009-03-06 @ 09:54:40
URL: http://johannaanderberg.blogg.se/
♥ e säger:

Den där stolen är toppen =)

Vi har en sån..

Ba snällt av dom att vilja köpa den..

Kram

2009-03-06 @ 15:48:50
URL: http://emeliechristianthilde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0