Nedräkningen börjar!!

2009-03-12 @ 20:36:29

♥ Idag börjar nedräkningen!! ♥

Du är på dag 241 av 280. (86,1%).
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 2 fulla dagar (v34+2).
Du är i 9:e graviditetsmånaden
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 20 apr 2009
Du har 39 dagar kvar till beräknad förlossning.


Nu kan egentligen våran lilla flicka få för sig att komma när som helst. Och det är vi berädda på också att hon kan. Huvudet är fixerat men lite ruckbart,men inget att oroa sig för,vända sig kommer hon  inte göra. Hon ligger bra och snart tar hon fart ut!! Fick höra av våran BM idag att långa tjejer brukar ha lite lättare för födseln,så håller tummarna att jag passar in i den kategorin! Inte alls orolig utan tar det som de kommer,men självklart vill man ha en så smidig födsel som möjligt.

BB-väskan ska packas till helgen och inom kort ska vi till Ystad för att kolla in BB/Förlossningen. Man vill ju inte åka vilse när det väl är dax. Jimmie börjar bli lite nervös och tycker nog att det är lite läskigt att han ska behöva köra med mig sittandes bredvid och med värkar. Vi får väl hoppas att mor och far kommit till dess så vi kan få skjuts istället. Men om Jimmie får gissa så kommer Amanda titta ut den 11april och då har han inget annat val än att köra dom milen som det är till Ystad.

Nej nu ska jag sätta mig ner och börja klura på en förlossningsplan och vad som behövs packas i BB väskan. Har ni några tips till packningen så skriv genast, man är ju ny på detta :o)



Att åka hem i?!

Kommentarer
♥ Emelie säger:

Gud så söta kläder.. =)

Älskar lundmyr of sweden..



ja de är gott med makaroner och speciellt stuvade.. ;)

2009-03-12 @ 20:53:23
URL: http://emeliechristianthilde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0