Ryggont

2009-01-19 @ 13:23:40

Idag är ingen bra dag, idag är det krämpornas dag.
Hur jag än sitter eller står så värker det, inte kul alls :-( Vet inte om det beror på min dåliga sömn under natten eller om det är för det intensiva packandet under gårdagen. Hur som helst så är det inte trevligt och jag känner mig lite smått gnällig faktiskt.

Blir hämtad idag vid 16.00 iaf, vi ska iväg med Bailey så att hon får sitt årliga vaccin och även en injektion för rabiesen.
Sen bär det nog av en tur till Jysk också för dom hade REA och förhoppningsvis kan vi där hitta en madrass till spjälsängen som vi är på jakt efter. Hittade en på BabyLand för 500:- men kan jag hitta den billigare så blir jag glad :-)

Nej nu väntar en kopp kaffe faktiskt och sedan ska jag försöka röra lite på mig så jag slipper den hemska värken!

Kommentarer
♥ Mikaela säger:

Spännande :D



Nej det ville vi inte ta reda på :)

2009-01-19 @ 13:45:45
URL: http://m1kae1a.blogg.se/
♥ Maria säger:

Var rädd om ryggen nu när du flyttar! Jag flyttade i helgen och även om jag hade flyttgubbar är ryggen kass igen nu. Nicht gut. Lycka till!

2009-01-19 @ 17:44:07
URL: http://mihi76.blogspot.com
♥ Amanda säger:

Usch vad jobbigt det låter med ryggen! Jag har aldrig besvärats av ryggont men oj vad ont det gjorde mot slutet av graviditeten. Men säg vad som inte gjorde ont då. Puh!



Nej, jag har inte designat bloggen själv. Jag har vunnit den fina designen. ^^



I det allra första inlägget i bloggen står det förklarat lite mera om sonens sjukdom. Men han lider av något som heter charge syndrom. men det är inte det som har varit problemet för oss. Inte därför han mått dåligt. Det är lite invecklat. :oP

2009-01-20 @ 09:00:09
URL: http://creyla.blogg.se/
♥ Maria säger:

Usch, min rygg plågar också mig ganska ofta nu för tiden. Det känns ungefär som om man skulle åkt på en inflammation eller nåt. Som du skrev, spelar ingen roll hur man sitter eller står eller för den del ligger heller. Det gör bara ONT!

2009-01-20 @ 09:04:33
URL: http://mimariatherese.blogg.se/
♥ Amanda säger:

Hm...jag funderar på var vi köpte våran madrass till spjälsängen men det kommer jag faktiskt inte ens ihåg. :o) Känns som det var hundra år sen!

Våran skötväska är iaf en som hör ihop med vagnen. Vi har en emmaljunga edge duo elk. Vi har varit nöjda med den. Men det finns juh en djungel av skötväskor, vagnar och annat. Inte helt lätt att välja. Mycket som är fint och det mesta är säkert funktionsdugligt också. :o)Vi passade på att köpa våran vagn med tillbehör på rea. Helt ny men för halva reapriset blev jag mycket nöjd med priset! Har nog inga bra tips att komma med tyvärr... :oP Hoppas du hittar vad du letar efter iaf.

2009-01-20 @ 12:54:52
URL: http://creyla.blogg.se/
♥ Amanda säger:

Ja, det är då inte billigt att skaffa barn! :oP Men har du hittat en väska du tycker om och som verkar vettig tycker jag du ska köpa den. Man har den juh som sagt ett tag. Våran skulle nog ha kostat 600 att köpa separat till ordinariepris. Sanslöst mycket tycker jag men det är nog sånna priser! Barnvagnar är juh inte heller billiga...

2009-01-20 @ 13:23:33
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0