Dagens inköp

2009-02-28 @ 17:46:25

Efter att vi hade varit till frissan så skulle vi åka till BabyLand för att inhandla en bilbarnstol. Dock kom vi därifrån med helt andra saker :o) Bilbarnstolen får vänta ett litet tag till.

Men det blev en madrass till spjälsängen, Diinglisar till vagnen och galgar att hänga lite kläder på (ILVA)
           

Kommentarer
♥ Mikaela säger:

Sött :DJa det är på 34 cm nu :)Den där bilbarnstolen har jag hört är hemskt otymplig och tung? Har ni provat lyfta den?

2009-02-28 @ 17:50:55
URL: http://m1kae1a.blogg.se/
♥ Ankie säger:

Hej! Åhh va kul å få gå på babyland å FÅ köpa ngt! Mysigt! Å va fint lilla bebisen kommer att få det! Har ni bestämt namn än? Ska det bli riktigt dop? Jag hoppas verkligen allt kommer att gå toppen!Jag har en 8 åring som ska ut på banorna i år å kollas om hon är ngt ämne att jobba vidare med. Sen har mamma en "egen" häst, en fölis som är tänkt att bli min nästa tävlingshäst men det verkar som att hon har ett fel i andningsvägarna så vi kanske måste lämna tillbaka henne. Så jag har typ 1,5 häst just nu ;) jag hyr ett stall mellan storvreta och ängeby så jag e fortf kvar i storvretaområdet haha.kram kram2009-02-28 @ 17:53:27
URL: http://ankiesen.blogg.se/
♥ Amanda säger:

Vilka söta saker. ^^ Ludwig har också dinglisar i sin vagn. Vi kan inte gå ut utan dom. Han blir tokig. Tycker om dom så mycket. :o)Tycker absolut att du ska framkalla bilder och börja med din scrapbooking! Sen får du visa mig resultatet sen. Jag har inhandlat lite prylar själv och också framkallat lite bilder men när jag väl sätter mig ned och ska pyssla så vet jag inte hur jag ska lägga upp det. :oP Världens idétorka när det gäller scrapbooking! Så lite inspiration vore inte dumt ;o)

2009-02-28 @ 18:02:15
URL: http://creyla.blogg.se/
♥ Anonym säger:

2009-02-28 @ 18:21:14
♥ Emelie Ohlsson säger:

dinglisarna som du köpt sån hade Thilde på sin vagn fast en =)

Kossorna är ju så söta, och passar verkligen så fint till eran fina beiga vagn.. =)TACK =) Hon är ett riktigt chartroll, Ja snart har ni eran prinsessa vid er =)

Ja men du kan väl vänta tills UL så kan du ju köpa pyjamasarna om du är sugen? De är ju smidigt för dom har dragkedja.. =)Ha en fin kväll.. Kram

2009-02-28 @ 18:22:03
URL: http://emeliechristianthilde.blogg.se/
♥ Mikaela säger:

Vi köpte Brios, kändes mkt smidigare. Men som sagt du ska ju inte bära runt den så mkt.Ja det tror jag alla gånger, det är ju i början på April. Är så ostabilt väder då! Tror den blir perfekt o ha tills h*n växer ur den för då börjar d bli varmt ute. Vet inte vad man ska ha på annars mellan hemmet o bilen tex. Eller i barnvagnen om man går ut tidigt/sent när det är väldigt kyligt en bit in i Maj. Man vet aldrig med det här vädret ;)

2009-02-28 @ 18:23:35
URL: http://m1kae1a.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0