Babyhoroskop

2009-04-02 @ 18:02:08

Oxen

20:e april - 20:e maj
Planet - Venus
Element - jord

oxen baby

Det viktigaste för föräldrar till bebisen född i Oxens tecken är att tänka på hennes stora behov av beröring. Varma, kärleksfulla smekningar är hennes favoritsak i världen. Inte särskilt förvånande då kanske, att hon också behöver känna sig behaglig och komfortabel. Se till att hon har ett rum som inte är för varm och inte för kallt, mat som smakar gott (hon är redan en stor gourmet), lugnande ljud och underhållande leksaker.


Eftersom Oxen dominerar andra huset så är hennes "ägodelar" (leksaker) viktiga för henne. När det gäller att lära sig nya saker så har hon inte alltför bråttom. Hon kommer att ta saker i sin egen takt, och det hjälper inte att försöka pressa henne. I slutändan kommer hon dock att överraska alla med sina nya färdigheter.

Det bästa sättet att hanskas med henne är med lugn, varsamhet och vänlighet. Då kommer hon att visa gensvar och utvecklas på bästa sätt!


Då hon är mycket familjär så trivs hon bäst i hemmets lugna vrå med familjen i närheten - särskilt syskonen! Hon är en utåtriktad bebis som gillar sällskap av andra barn, och du kommer förmodligen att märka att hon styr och ställer i lekgruppen, där också oxens välkända envishet gör sig påmind.


För att sammanfatta: bebisar födda i oxens tecken vill känna beröring, och då deras element är jord så vill de stå med båda fötterna stadigt på marken.


Kommentarer
♥ Amanda säger:

Det kan gå fort det där med att dom fixerar sig osv. Och även om bebisen är fixerad och ligger rätt behöver det juh inte betyda nåt heller. Ludwig var fixerad och klar v 30 redan. Men inte kom han förrän bf+2 iaf. :o)

Inte ens fast vattnet gick innan. Ibland trivs dom nästan lite för bra i mammas mage. :oD

2009-04-02 @ 19:17:28
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0